Beheer

Kamminga & Partners verzorgt voor diverse partijen het beheer van hun onroerend goed, grote partijen als woningbouwcorporaties, VvE’s en institutionele beleggers alsmede de particuliere belegger hebben inmiddels hun weg gevonden naar Kamminga & Partners.

Mocht u overwegen om uw woning te gaan verhuren en verder geen tijd hebben om bezichtigingen te doen, huurcontracten op te stellen, indexeringen door te voeren, overzichten van servicekosten op te stellen, huuradministratie te voeren en het nagaan van onderhoud zodat ook uw onroerend goed er goed bij blijft staan dan bent u bij Kamminga & Partners aan het juiste adres.

De beheerwerkzaamheden zijn onderverdeeld in technisch en financieel beheer, welke wij graag nader aan u uitleggen in een persoonlijk gesprek.

Het kan ook voorkomen dat de mogelijkheden van een pand niet volledig worden gebruikt. Rendementsverbeterende maatregelen zorgen er dan voor dat het rendement wordt geoptimaliseerd. Kamminga & Partners begeleidt u in dit traject.

Kamminga & Partners begeleidt sinds 1994 diverse partijen in hun zoektocht naar verhuurbaar onroerend goed. Uitgangspunt is om kwalitatief vastgoedbeheer voor u op te bouwen. Kamminga & Partners geeft u advisering op maat en zal zorgdragen dat de aangeboden diensten naadloos aansluiten op uw wensen.

Goede communicatie, transparantie en een brede deskundigheid van ons kantoor zijn de kenmerken die Kamminga & Partners onderscheidt van zijn collega’s. Het streven is dienstverlening op maat met een maximaal rendement van uw vastgoed!