Pastoor Hopperlaan 6, 9356 EE, Tolbert

€ 275.000

  • Bericht bijgewerkt: 2022-05-18 08:20:04
  • Toegevoegd op: 08/04/22
  • Status:

Omschrijving

Omschrijving

Laat u verassen door deze 2/1 kapwoning met garage, de ruime woonkamer en woonkeuken zullen het woongenot van deze woning alleen maar vergroten!

Deze woning beschikt verder over een ruime bijkeuken, aangebouwde garage en een onderhoudsvriendelijke tuin op het zuiden. De woonplaats Tolbert kent een uitstekende OV-verbinding en in de directe omgeving treft u diverse basisscholen en voortgezet onderwijs aan.

 

Indeling

Begane grond

Entree woonhuis, ruime hal/ meterkast, toilet met fonteintje en de trapopgang naar de 1e verdieping.

Ruime woonkamer van circa 25m² met aansluitend een ruime woonkeuken van circa 20m², de woonkeuken is voorzien van een ruime trapkast en de keuken beschikt over inbouwapparatuur, te weten: 5-pits gaskookplaat, inbouwkoelkast, oven, vaatwasser en een rvs-wasemkap.

Vanuit de woonkeuken heeft men toegang tot de bijkeuken van circa 8m², direct gekoppeld aan de bijkeuken is de garage welke is voorzien van kanteldeur, de garage heeft een oppervlakte van circa 16m².

Vanuit de bijkeuken heeft men toegang tot de tuin op het zuiden, de onderhoudsvriendelijke achtertuin heeft een oppervlakte van circa 60m² en beschikt over een ruime overkapping.

 

1ste verdieping

Overloop met vlizotrap naar zolderverdieping, 3 slaapkamers van ca. 13m², 10m² en 8m², nette badkamer welke is voorzien van een douchehoek, wastafelmeubel en een 2e toilet.

Zolderverdieping: Middels een vlizotrap te bereiken zolderverdieping alwaar de opstelplaats van de cv-ketel en de overige ruimte wordt gebruikt als opslagruimte.

 

Informatie

  • Bouwjaar 1984;
  • Perceeloppervlakte 220m²;
  • Woonoppervlakte circa 115m², inhoud circa 325m³;
  • Electra: 4 automatische groepen;
  • Verwarming middels cv-combiketel Intergas (bouwjaar 2017);
  • Energielabel B;
  • Collegiale verkoop met Makelaardij NieNoord te Leek.

 

Vraagprijs:     € 275.000,- k.k.

 

 

 

 

 

 

 

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van kopende partij, verlangt verkoper van koper een waarborgsom of bankgarantie, groot 10% van de koopsom, welke binnen 2 weken na overeenstemming in handen van de notaris of diens bank- of girorekening wordt gestort. Indien er een voorbehoud voor financiering is gemaakt, bedraagt deze termijn 4 weken.

This style property is located in is currently and has been listed on Kamminga & Partners Makelaars. This property is listed at € 275.000. It has bedrooms, bathrooms, and is . The property was built in year.