Dr. E. Wassenberghstrjitte 32, 9061 AM,  GYTSJERK

€ 350.000

Dr. E. Wassenberghstrjitte 32, 9061 AM,  GYTSJERK
  • Bericht bijgewerkt: 2020-09-30 09:22:07
  • Toegevoegd op: 31/08/20
  • Status:

Omschrijving

Omschrijving

Gelegen aan een rustige- en kindvriendelijke buurt treft u deze zeer goed onderhouden vrijstaande woning met 5 slaapkamers aan! De woning beschikt tevens over een bijkeuken, aangebouwde garage en een zeer nette verzorgde tuin.

 

Indeling

Begane grond

Ruime entree/ hal met vide en trapopgang naar de 1ste verdieping, garderobenis, meterkast, toilet met fonteintje, vanuit de hal heeft men toegang tot de woonkamer, werk-/ studeer- en/ of slaapkamer en de keuken.

 

De ruime lichte L-vormige woonkamer van circa 46m² is voorzien van een gashaard en een schuifdeur naar de verzorgde tuin, de halfopen zeer nette keuken (circa 13m²) is voorzien van inbouwapparatuur, te weten: 5-pitsgaskookplaat, vaatwasser en combi- heteluchtoven, koelkast en een wasemkap, vanuit de keuken heeft men toegang tot de ruime bijkeuken van circa 15m² alwaar tevens de opstelplaats van wasmachine/ wasdroger en cv-ketel, direct naast de bijkeuken is de garage van circa15,5m2 gelegen welke is voorzien van een electrisch bedienbare sectionaaldeur, de bijkeuken heeft tevens directe  toegang tot de verzorgde tuin op het noordwesten.

 

De lange oprit biedt de mogelijkheid om meerdere auto’s te parkeren, tevens beschikt de verzorgde tuin ook over een houten tuinberging.

 

1ste verdieping

Ruime overloop met vlizotrap naar de bergzolder, 4 slaapkamers van circa 16m², 12m², 11m² (voorzien van een wastafel) en 10m², nette badkamer welke is voorzien van een douchehoek met glazen wand, ligbad/ whirlpool, wastafelmeubel en een 2e toilet.

 

2de verdieping

Middels vlizotrap te bereiken bergzolder van circa 22m².

 

Informatie

  • Bouwjaar 1974;
  • Woonoppervlakte woonhuis ca. 150m², inhoud woonhuis ca. 515m³;
  • Perceeloppervlakte 508m²;
  • Electra: 8 groepen v.v. dubbele aardlekschakelaar;
  • Verwarming middels cv-combiketel Atag (bouwjaar 2013);
  • Deels houten- en betonvloeren, houten- en kunststoffen kozijnen welke zijn v.v. dubbele beglazing;
  • Keuken (2014), stucwerk (2014), kunststoffen pui entree (2014), kunststoffen kozijn met schuifdeur achterzijde (2015).

 

Vraagprijs: € 350.000,-

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van kopende partij, verlangt verkoper van koper, indien de overdracht later dan 6 weken na datum overeenkomst plaatsvindt, een waarborgsom of bankgarantie, groot 10% van de koopsom, welke binnen 2 weken na overeenstemming in handen van de notaris of diens bank- of girorekening wordt gestort. Indien er een voorbehoud voor financiering is gemaakt, bedraagt deze termijn 4 weken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

This style property is located in is currently and has been listed on Kamminga & Partners Makelaars. This property is listed at € 350.000. It has bedrooms, bathrooms, and is . The property was built in year.