Noorderkroonstraat 221, 9742 XR, GRONINGEN

€ 425.000

Noorderkroonstraat 221, 9742 XR, GRONINGEN
  • Bericht bijgewerkt: 2020-12-30 21:58:27
  • Toegevoegd op: 26/08/20
  • Status:

Omschrijving

Fantastisch gelegen Penthouse op de zesde verdieping van zeer verzorgd complex met inpandige berging en parkeerruimte voor de entree, dit moderne penthouse welke een ruim en breed balkon heeft op het zuidoosten heeft tevens een geweldig uitzicht naar de stad Groningen, tevens beschikt men in de directe omgeving over het winkelcentrum Paddepoel.

 

Indeling

Begane grond

Gesloten portiek met video-intercom, verzorgde entree voorzien van trappenhuis en liftvoorziening. Op de begane grond heeft men tevens de beschikking over een inpandige berging.

 

6de verdieping

Ruime entree (8m2), meterkast, toilet met fonteintje, bijkeuken/ berging met de opstelplaats van de wasmachine/ wasdroger, ruime woonkamer met moderne open keuken en schuifpui naar het ruime balkon/ dakterras de totale oppervlakte van de woonkamer en de open keuken bedraagt circa 63m2, de moderne open keuken van ca.9m2 is voorzien van inbouwapparatuur, te weten: vaatwasser, combi-magnetron, koelkast, vrieskast, 5-pitsgaskookplaat, wasemkap (rvs) en moderne kastenwand via de woonkamer kan met middels de schuifpui toegang krijgen tot het ruime balkon c.q. dakterras van circa 70m2.

Het penthouse heeft de beschikking over 3 ruime slaapkamers en 2 badkamers, 2 slaapkamers hebben een oppervlakte van circa 19 en 17m2, de 3e slaapkamer van circa 18m2 heeft direct toegang tot een moderne badkamer welke is voorzien van ligbad, douchehoek met matglazen deur, 2e toilet, wastafelmeubel en designradiator,

De 2e badkamer (algemeen) is voorzien van een douchehoek met matglazen deur, wastafelmeubel en designradiator.

 

Op de begane grond heeft men de beschikking over een inpandige berging van circa 5m2, aan de voorzijde van het complex heeft men parkeergelegenheid voor bewoners en/ of gasten.

 

Bijzonderheden

  • Woonoppervlakte ca.150m2, inhoud 425m3;
  • Bouwjaar 2003;
  • Actieve VvE, maandbijdrage € 222,11;
  • Verwarming middels cv-combiketel (AGPO Econpact HR, bouwjaar 2003);
  • Electra: 6 groepen v.v. dubbele aardlekschakelaar;
  • Volledig geïsoleerd en voorzien van kunststoffen en/ of aluminium kozijnen.

 

Vraagprijs:     €  425.000,– k.k.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van kopende partij, verlangt verkoper van koper, indien de overdracht later dan 6 weken na datum overeenkomst plaatsvindt, een waarborgsom of bankgarantie, groot 10% van de koopsom, welke binnen 2 weken na overeenstemming in handen van de notaris of diens bank- of girorekening wordt gestort. Indien er een voorbehoud voor financiering is gemaakt, bedraagt deze termijn 4 weken.

 

 

 

 

 

 

 

 

This style property is located in is currently and has been listed on Kamminga & Partners Makelaars. This property is listed at € 425.000. It has bedrooms, bathrooms, and is . The property was built in year.